DIVINE ROMANCE

INTRODUCTIE  EXPERIENCE

Programma & Community

It's Divine Time. 

Stap in je meest transformerende ervaring.

 

Betreed de meest epische online ruime van The Divine Romance Introductie Experience voor soul-level groei en evolutionaire kracht. 

Ontvang world-class coaching direct van Ishtara, hartgecentreerd leider en #1 bestseller auteur van het boek The Divine Romance Experience, binnenin deze all-inclusive ervaring!

Lees deze pagina om een gevoel te krijgen over hoe het voelt om jouw reis van evolutie en groei te versnellen en jouw Bliss te vinden in je leven. En dompel jezelf onder in The Divine Romance Introductie Experience voor 4 of 12 maanden...

Hoe zal je leven er over een jaar uitzien als je VANDAAG besluit om een stap te zetten, geankerd in een diep geloof en stap in waardering? Hoe zal je leven eruitzien als je vandaag kiest om met beide voeten all-in te gaan en je jezelf committeert om de standaard van je leven op alle fronten te verhogen — de evolutie en groei over jouw hele menselijke zijn?

Niet meer gratis een challenge, even snel een masterclass of tussendoor een webinar, maar het echte werk. Met de ogen, het hart en het brein van een bestseller, auteur en mentor gericht op jouw leven, visie, ideeën, wensen en verlangens.

Hoe zou het voelen als je jezelf gaat begeven op een bewezen pad van eeuwige expansie en verruiming dat er niet alleen is om jouw relatie met het Universum en jouw Hogere Zelf-leiderschap te versterken, maar ook de energie verhoogt waarmee je door de wereld beweegt? Met kracht, liefde, zelfzekerheid en overvloedige, aanstekelijke en aantrekkelijke Source Power. En met een coach en community die begrijpen dat jouw verlangens, dromen en wensen een onderdeel zijn van de puzzel, MAAR dat jij de belangrijkste schakel bent.

Op wat voor manier gaan zaken voor jou veranderen als je zou weten dat je wordt gedragen, dat je kunt vertrouwen, dat je wordt ondersteund, en dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen? En waarbij elke stap die je zet, wordt gevierd door een mentor die de woorden “kan niet” uit haar woordenboek heeft geschrapt, die jou stretcht om grotere stappen te zetten en grotere capaciteiten van liefde en overvloed laat ontvangen, samen met een community van open-minded, stralende human-beings op het pad van evolutie en groei.

 

Feel extraordinary feelings
Think extraordinary thoughts
Do extraordinary things

Ishtara Araminta.

Ik heb The Divine Romance Introductie Experience ontworpen voor de man en vrouw die quantumgroei wil begrijpen voor Hogere Zelf-leiderschap, voor liefde en voor mentale, emotionele en spirituele gezondheid en relaties. Het is voor degene die weet en voelt.

Degene die leidt vanuit zijn eigen zielswaarheid en Hogere Zelf-belichaming. Degene die intentionele acties uitvoert, leunt in overgave en vertrouwen, angst en schaamte alchemizeert en zichzelf onderdompelt in brotherhood/sisterhood. Degene die weet wat hij wil en graag wil leren hoe hij moet creëren, dragen en vasthouden. Degene die ervaringen deelt, leeft vanuit het hart en bereid is om zijn stem te laten gelden op een eigen unieke manier.

 
Als je genoeg hebt van de huidige manieren van groeien en transformeren, waarbij je een stappenplan krijgt om op te volgen...
 
De checklist-technieken en de 1-2-3-methoden die je hoofd duizelig maken en je verward achterlaten. De manieren van doen die jou pushen om meer te doen en jou daarmee uit je magische frequentie halen. Ik weet dat je wordt verteld dat je harder moet werken als je geluk en vervulling wilt halen uit je leven, je relaties of werk. Of dat het beter is om niemand te vertrouwen. Ik weet dat hulp inschakelen wordt gezien als niet zelfstandig, onafhankelijk en sterk. Maar wat heeft dit je nou daadwerkelijk opgeleverd? Hoe voelt het om zo te moeten leven? En het belangrijkste, is dit wat je echt wilt?
 
Als minder doen en meer ontvangen, minder denken en meer voelen, minder voorspelbaarheid en meer magie, minder dopamine en meer verbinding, minder beschermingsmechanismen en meer veiligheid, minder van de ander en meer van jou aantrekkelijk voor je VOELT...
 
Als het idee van jezelf aanpassen, downsizen, andermans leven leven en jezelf forceren om te kunnen voldoen, niet voelt als jou, en tegelijkertijd droom je van verbinding, betrokkenheid, waardering, respect, uiting kunnen geven aan jezelf en open staan voor datgene wat het Universum op jouw pad wil brengen...
 
IK BELOOF JE, ER IS EEN ANDERE MANIER.

Het is mogelijk om bliss, liefde, geluk en vervulling te ervaren zonder hyperfocus op presteren, najagen, bewijzen en controle uitoefenen.

Nee, je hoeft niet steeds in het verleden te leven of je zorgen te maken over de toekomst. (Source Code 1 helpt je hierbij.)

Ja, het is mogelijk om te weten wanneer, en waarom er deuren in je leven gaan sluiten. (hint: zodat je groter en meer kunt ontvangen. Hoe je dit kunt herkennen en hoe je kunt dealen met de emoties die komen kijken bij loslaten, daar helpt module 1 je bij.)

Ja, je bent een holistisch wezen en jouw leven kent verschillende cyclussen van groei en evolutie. (Module 2 geeft je inzichten in de verschillende fases, wat er nodig is en hoe je jezelf staande kunt houden in elke fase.)

Nee, het is niet nodig om je te haasten, zodat je binnen een jaar zelfrealisatie zelfmeesterschap en zelfactualisatie hebt bereikt. Daar krijg je een langere periode voor. (Hier gaat module 3 je gerust in stellen. No stress, no worries.)

Ja, het is mogelijk om instant doorbraken te ervaren in je leven, in wat je gelooft en doet. (Module 4 helpt je met de realisatie dat jij de magische factor bent in het geheel.)

Nee, je hoeft niet meer iemand anders te zijn of jezelf anders voor te doen voordat je mag ontvangen. (Module 5 brengt je in verbinding met jouw ware magnetisme.)

Ja, het is mogelijk om vanuit je Hogere Zelf te manifesteren en te co-creëren in jouw hoogste goed en het hoogste goed van iedereen. (Jij bepaalt de tijdlijn en dus het (gewenste) resultaat. Module 6 opent een nieuwe werkelijkheid voor je en is een heel manifestatieprogramma op zich.)

Nee, je hoeft niet altijd 'aan' te staan in de doe-modus om de dingen voor elkaar te krijgen. Het is mogelijk 'to lean back', terwijl je jouw frequentie geankerd houdt in vertrouwen. (Module 7 gaat alles voor je shiften en de harmonie in jezelf en je leven terugbrengen.)

Nee, het is niet erg als je nog steeds bezig bent met jouw proces van healing. Het is niet erg dat je nog steeds schreeuwt of lelijk praat als je boos bent. Het is niet erg dat je anderen negeert, roddelt, verwijten maakt, veroordeelt en beschuldigd. Wist je dat je dit juist kunt gebruiken als groeiversneller? (Module 8 zal je leren hoe je jouw emotionele intelligentie kunt verhogen in situaties die jouw raken, activeren of triggeren zodat je terug kunt keren naar innerlijke kalmte, vrijheid en overgave.)

Nee, het is niet erg als je anderen adoreert voor hun kracht, kennis en invloed, maar zou het niet geweldig zijn als je leert om je eigen levensstandaard te verhogen, terwijl je bliss & joy ervaart in je eigen leven? (Module 8 gaat je hart wagenwijd openzetten.)

Nee, het is niet erg dat je slachtoffermechanismen in je draagt, maar kun je stoppen om jezelf hierom te haten? (Module 9 gaat je helpen om de kwaliteit van jouw relaties te verhogen, inclusies de relatie met jezelf.)

Ja, het is mogelijk om je bewustzijn te verruimen naar hogere levels van eenheid, wijsheid, liefde en focus, terwijl je jezelf 'off' voelt en overwhelmed, een rotdag hebt of als het leven tegen zit. (In module 10 leer je jouw brein en energie kalibreren met de absolute en ultieme waarheid van The Divine Source.)

Nee, je hoeft je huidige leven niet af te staan en in te ruilen voor een kloosterleven of een leven ergens afgelegen op een berg of in een grot, als je gelooft in de kracht van Source en hiermee in bewuste verbinding wil leven. Ik leef mijn hele leven al in de bewuste aanwezigheid van deze Bron, ben als vrouw toegetreden tot een moderne Swami-order en leef nog steeds met mijn man en zoontje een dynamisch leven in de zonnige Algarve in Portugal.

Het studieprogramma bevat 10 levensveranderende 
modules, die werkelijk de kijk op jezelf en het leven voorgoed zullen veranderen.

School of Soul Evolution

Dit programma behandelt alles wat je nodig hebt om de manier waarop je voelt, denkt, doet en ziet te transformeren. Ik heb dit programma gevuld met informatie, tools en middelen die je zullen helpen om vanuit een heel nieuw licht op het leven te reageren. Naast video's met teachings zijn er ook PDF-bestanden, opdrachten, transmissies en meditaties om jouw proces van evolutie en groei kracht bij te zetten. 

10 studiemodules verdeeld over 60 lessen en video's

Het programma is gelaagd en bestaat uit verschillende onderdelen. Elke module kun je zien als een losstaand programma, dat uit verschillende submodules bestaat dat allemaal aan elkaar gelinkt is. Alle 10 de modules samen vormen de hele cyclus.  Je doorloopt op chronologische volgorde feitelijk 10 verschillende programma's, die samenkomen in één leerervaring en één online-omgeving. Je besteedt je tijd om op de juiste tijdlijn van je leven te komen, je frequentie te verhogen, je relatie met het Universum, je Hogere Zelf en je intuïtie te versterken, en je bewustzijn te verruimen.

1 keer per maand live coaching met Ishtara 

Ontvang elke maand deep-dive live coaching van Ishtara, waarin je de kans krijgt om gecoacht te worden op thema's die belangrijk zijn in en voor jouw leven.

Ontvang 2 keer per maand live accountability calls met ambassadeurs


Woon twee keer per maand een live sessie bij voor meditatie, healing, visualisaties, verbinding en inspiratie. Samen groeien gaat 10 keer zo snel.

Besloten Divine Romance Community

Een prive community met stralende human-beings, om jezelf gedragen te voelen, gesteund, ontvangen en welkom. In de community vind je allerlei leuke activiteiten, maak je maandelijks kans om waanzinnige prijzen te winnen, ontvang je hulp, tips en guidance om dieper in het materiaal te gaan en vind je micro-trainingen van Ishtara op de thema's in het programma. 

Alumni-mogelijkheden

Wil je na afloop deel kunnen blijven nemen aan de community en support en coaching blijven ontvangen, dan heb je de mogelijkheid om na 12 maanden alumni te worden.

OVER ISHTARA.

Ishtara helpt jou met intra-persoonlijke zelfontwikkeling. Ze streeft ernaar om werk te leveren dat in dienst staat van de evolutie van je ziel. 

Ishtara gelooft dat evolutie en groei zich voltrekken over meerdere levens. Ze duikt diep in de menselijke zelfexpressie en de effecten hiervan — met een extra focus op de soft-skills, de deugden en de energetica van de mens. Ze maakt spirituele concepten over zelfmeesterschap, zelfactualisatie en zelfrealisatie begrijpbaar, waarbij ze zoveel mogelijk verbinding houdt met de menselijke ervaringen in het leven.

DIT PROGRAMMA IS GEBASEERD OP DE TEACHINGS VAN HET BOEK THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE.

Er is een nieuw paradigma aangebroken. Ik leer je nieuwe manieren van denken, ervaren en voelen, die alle oude conditioneringen doorbreken.

The Divine Romance Experience is een cadeau voor jezelf en iedereen die je lief hebt: De ervaring van community & support, en een portaal waar je in elke dimensie van groei en evolutie duikt en waarin je een stevige fundering van ondersteuning kunt ontvangen om te oefenen, te experimenteren en uit te dragen.

Binnen in TDRIE wil ik je graag leren kennen als individu, zodat ik je kan ondersteunen terwijl je het pad van je leven bewandelt. Hierdoor kan ik je aanbevelingen en oplossingen aanbieden en kun je het geleerde werk toepassen in je leven. 

Elke module bevat een 'code' van succes. Ik kan je dit allemaal aanreiken, omdat ik mijn eigen tijd en energie steeds weer opnieuw herinvesteer in mijn eigen proces van evolutie en groei. Ik ben niet bang om levenservaringen op te doen waarin ik zelf kan experimenteren en onderzoeken. Hierdoor kan ik mijn eigen leerervaringen herdefiniëren en aanbieden in dit programma, waardoor jij master kunt worden over elk gebied in je leven en nieuwe resultaten kunt verwachten.

MAAR ... WAT ALS HET NIET WERKT?

 

Wat als het wel werkt? Wat als het wel gaat helpen? Wat als het veel beter gaat helpen dan dat je tot nu toe ervaren hebt? 

Wat als je leven beter kan worden? Veel beter? Zoveel beter dat jouw brein het zichzelf nog niet kan voorstellen?

Wat als je vandaag besluit dat het wel mogelijk en haalbaar is voor jou? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Wat als dit niet een punt van discussie zou zijn? Wat als het al een "done deal" is voor het Universum?

Wat kun je allemaal ontvangen, als je jouw hart verder leert openen? 

Wat als je durft te vertrouwen? Welke invloed zou dit hebben op je relaties, op je manifestaties, op je leven?

Wat als je de taal van het Universum leert begrijpen en spreken?

Wat als je de realiteit gaat waarnemen met de ogen van het je Hogere Zelf?

Wat als je altijd al voorbestemd bent geweest om liefde en geluk te ervaren? 

Wat als overgave altijd al de essentie van je natuur is geweest?

Hoe keer je hier dan weer naar terug?

De enige manier om te ontdekken hoe magie en wonderen jou weer kunnen vinden, is door de kwaliteit van jouw leven te verhogen en 'ja' te zeggen tegen deze reis van persoonlijk evolutie en spirituele groei.

INVESTEER IN JE TOEKOMSTIGE LEVEN

Jij bent het geluk waar overvloed en liefde op wachten!

Registreren voor

€1197,-

4 maanden Support & Community

Registreren voor

€1497,-

12 maanden Support & Community
* Betalen in delen is mogelijk.
4 maanden support: 4 maandelijkse termijnen van €404,-.
12 maanden support: 12 maandelijkse termijnen van € 128,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen, mail je vraag dan naar [email protected]