RETREAT EXPERIENCE WAITING LIST JUNI 2024 - KLIK HIER

The Legacy of Love Experience

Divinity's Devotee Circle

 

The Legacy of Love Experience

 
Een unieke blueprint om jouw divinity within wakker te maken, te verruimen en te belichamen.

 

Heb je het gevoel dat je in Divinity's onvoorwaardelijke liefde thuisgekomen bent?

Is Divinity in je leven ervaren eigenlijk iets waar je altijd al naar hebt gezocht?

Ben je helemaal weg van Divinity en weggeblazen door Haar liefde, puurheid en kracht?

Voel je jezelf sterk aangetrokken tot de frequentie van Divinity?

En is dit iets wat je elke dag, van moment tot moment, wilt ervaren en wilt verdiepen?

Ik ben zeer enthousiast om je te mogen verwelkomen bij Divinity's Fanclub: The Legacy of Love Experience. Deze leercontainer is helemaal toegewijd aan Divinity en aan...

✦ Hoe je kunt functioneren vanuit je Hogere Zelf, 

‚ú¶ Hoe je kunt samenwerken met The Masters of Self-Realization,

‚ú¶ Hoe je expansie kunt ervaren in jouw eigen divinity within en dit kunt belichamen.

The Legacy of Love Experience is het hart van Soul-Evolution

Ik ben hier om jou te helpen in het voeren van een eerlijk, gelijkwaardig, liefdevol en wederzijds gesprek met The Divine, over wonderen en integratie, kracht en moed, angst en feestelijke herkenning, uitdaging en acceptatie.

 

Betreed deze unieke online-ruimte voor soul-level-groei en evolutionaire kracht. 

Ontvang begeleiding direct van mij, als hartgecentreerd leider en #1 bestsellerauteur van het boek The Divine Romance Experience, binnenin deze ervaring.

‚ú¶ Ik leer je dat je waardig genoeg bent om Divinity's liefde, hulp en voorspoed te ontvangen, zonder dat je daarvoor iets moet presteren, bezitten of cre√ęren, of hiervoor eerst nog iets aan je leven toe moet voegen.

✦ Ik leer je exact hoe je de natuurwetten en Kosmische Wetten van Divinity leert toepassen, waardoor je leven mooier en gemakkelijker wordt, zonder harder te werken.

✦ Ik help je in het ontwikkelen van intense vervulling, met een diep gevoel van overgave, liefde, succes, voldoening en waardering. 

Dagelijks ontvang ik berichten van mensen waarin ze me vertellen:

"Ishtara, wat ik door jouw boek The Divine Romance Experience heb gevoeld, is ongekend diep en bijzonder".

Maar ik weet ook dat het leven gebeurt en je snel weer bevangen wordt door de situaties erin.

Hoe zal je leven er over een jaar uitzien als je VANDAAG besluit om een stap te zetten, geankerd in een diep geloof, een stap in diepe dankbaarheid? Hoe zal je leven eruitzien als je vandaag kiest om met beide voeten all-in te gaan en jezelf committeert aan je persoonlijke relatie met Divinity en dit prioriteit leert maken?

Niet nog meer doen, cre√ęren, neerzetten en aanpakken, maar spirituele tools en methodes leren inzetten om de¬†ONUITPUTTELIJKE en¬†ALLES helende liefde van Divinity te voelen?

Wat als je jezelf dagelijks verbindt met deze Bron van het leven en je hierdoor uitdagingen in het leven beter kunt dragen?

Stel je eens voor dat je een diep geloof en vertrouwen kunt ontwikkelen in de realisatie dat Divinity jou onvoorwaardelijk steunt, helpt, beschermt, liefheeft, begeleidt en de weg wijst... En dat ze dit doet door te communiceren met jouw divinity within...

Stel je voor dat je een wonderbaarlijk leven hebt met tools en informatie die jou in verbinding brengen met het diepste binnen in jou, waardoor je een leven gaat cre√ęren voorbij trauma's en beperkingen.

Klikt dit als iets waar je naar verlangt?

Ik heb The Legacy of Love Experience ontworpen voor mannen en vrouwen die fan zijn van Divinity en groei zien als een diepgaande evolutie van hun relatie met Divinity en hun goddelijke zelf.

Voor wie is dit programma een match made in heaven?

 

‚úĒÔłŹ¬†Je begint net met het spirituele pad en zelfontwikkeling. En je bent klaar om een pad te lopen dat je gegarandeerd laat zien dat¬†met Divinity aan je zijde, je ALLES hebt wat je nodig hebt om een leven te ervaren dat je voorbestemd bent om te leven.¬†

‚úĒÔłŹ¬†Je hebt al aardig wat ervaring en je bent klaar voor nieuwe, verfrissende inzichten, diepere hartopeningen en bewustzijnsverruiming naar goddelijke capaciteiten.

‚úĒÔłŹ¬†¬†Je bent zelf een coach of healer, of je wilt dit in de toekomst zijn, en je zoekt naar je eigen source. Of je zoekt de Source¬†van het bestaan die jou voorziet in alle wijsheid en creativiteit die je nodig hebt om jouw rol als Lichtwerker te vervullen.

Vanaf het eerste moment wist en voelde ik dat dit hetgeen is wat mij op het juiste pad brengt. Na het volgen van vele cursussen en programma's kwam ik hier tot de ontdekking dat ik een duidelijke richting miste. Dit programma is zo een verrijking voor je spirit. Je hele manier van denken verandert compleet waardoor je het leven en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan, kunt benaderen vanuit rust, vertrouwen en hoop. Als je al veel gezien en gedaan hebt aan spiritueel werk, dan zal dit aanvoelen als thuiskomen. Dank je wel Ishtara, je bent letterlijk een engel op aarde.

 Ellen

Sinds september 2023 ben ik devoted aan Divinity en The Legacy of Love Experience. Dit is een verdieping van het mooie boek The Divine Romance Experience, helpt je bij je eigen evolutie en groei en hierdoor kom je nog meer in verbinding met Source en je Hogere Zelf. Er is een community om informatie, bevindingen en vragen met elkaar te delen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds dankbaar dat Ishtara in 2021 op mijn pad is gekomen. Ondertussen heb ik al diverse programma’s bij haar gevolgd. Ishtara is echt een hele warme en liefdevolle persoonlijkheid met veel empathie voor haar mensen. 

Monique La Grande

Ik volg al een tijdje Ishtara en volgde ook al enkele van haar programma’s. Nu ik haar boek The Divine Romance aan het lezen ben en de modules doorloop, voel ik me lichter en krachtiger. Ik voel me precies meer gedragen. Ook stroomt mijn energie weer enorm en sta bewuster in het leven. Ik mediteer nu regelmatig en doe ook dagelijks mijn prayers en het helpt me. Ik ben zeer dankbaar dat Ishtara op mijn pad is gekomen. Ik ben zo ontzettend dankbaar om er te mogen zijn, steeds in licht en liefde.

Kathleen Van Luyten

 

Deze experience is de prayer van vervulling

Datgene wat ons de meeste liefde, waarde en vervulling geeft, kan alleen gevonden worden in onze innerlijke Zelf. Toch raken we snel afgeleid en verliezen we onszelf in talloze gedachten. We bevragen datgene wat we willen voelen en ervaren met de mind ‚Äď en dat duwt ons nog dieper in onze menselijke zelf, waar al onze beperkingen zich zullen aandienen.

Op dit level zullen we alleen maar verder weggedreven worden van de plek waar datgene waar we innerlijk zo naar verlangen aanwezig is.

De realisatie dat jij de Divine Experience zelf bent en jouw natuurlijke, divine erfgoed liefde is, vraagt jou om jezelf over te geven aan een reis naar het onbekende. Het vraagt je om de beperkingen van je menselijke zelf te overstijgen. Het vraagt je om triggers en magic te dragen op hetzelfde moment. Het vraagt je om bereid te zijn om te onderzoeken waartoe je allemaal in staat bent. 

Deze experience geeft je waar je hart en ziel het diepste naar verlangen. Het gaat niet over eindeloze lijsten met resultaten. Het gaat over iets terugvinden, iets wat nooit verloren is geweest.

Het programma bevat 10 levensveranderende 
modules, die werkelijk de kijk op jezelf en het leven voorgoed zullen veranderen.

Coming back home to Source, Self & Soul

Het boek is het geschreven woord. Dit programma is het levende woord. Het behandelt alles wat je nodig hebt om de manier waarop je voelt, denkt, doet en ziet te transformeren. Ik heb dit programma gevuld met informatie, tools en middelen die je zullen helpen om vanuit een heel nieuw licht op het leven te reageren. Naast video's met teachings, zijn er ook pdf-bestanden, opdrachten, transmissies en meditaties om jouw proces van evolutie en groei kracht bij te zetten. 

10 studiemodules met lessen en video's

Het programma is net zoals het boek gelaagd en bestaat uit verschillende onderdelen. Alle 10 de modules samen vormen de hele cyclus. De opzet van dit programma is zo ontwikkeld dat jouw bewustzijn steeds ruimer gaat waarnemen en dit zal je openen voor een nieuwe realiteit. Je besteedt tijd met jezelf om je relatie met Divinity, je Hogere Zelf en je intu√Įtie¬†te versterken. En je leert innerlijk door verschillende bewustzijnslagen heengaan. Het is een 'voelprogramma': een programma dat innerlijk ervaren gaat worden en waar veel ruimte is voor contemplatie en levensreflectie.¬†

Besloten Divine Romance Community

Een privécommunity met stralende human-beings, om jezelf gedragen te voelen, gesteund, ontvangen en welkom. In de community ontvang je hulp, tips en guidance om dieper in het materiaal te gaan en vind je clubleden die Divinity ook in hun leven verwelkomen. 

Laat me je helpen en bespaar ongelofelijk veel tijd en energie. Dit programma geeft je jouw leven terug door:

Divinity te verwelkomen in je leven

Stel jezelf eens voor dat je echt gaat horen, zien en begrijpen wat Divinity tegen je zegt. Stel jezelf eens voor dat je kunt zeggen: "Ik weet dat Divinity rechtstreeks tegen me spreekt." En vervolgens begrijp je welke keuzes en beslissingen je moet nemen in je leven. Ik laat je precies zien hoe je de taal van Divinity leert spreken en verstaan, zodat je met zelfverzekerdheid de dingen in je leven gaat doen die positieve resultaten opleveren.

Een geruststellende manier van leven te ontdekken

Wil je dat het leven antwoordt op jou? Ik leer je hoe je jouw leven kunt sturen en leiden vanuit de divinity binnen in jou. Dit deel in jou is wat jou goddelijk maakt en jou dingen laat doen waarvan je altijd dacht dat ze onmogelijk waren. Je zult stralen en de juiste mensen, situaties en omstandigheden aantrekken in je leven.

Je lichaam en bewustzijn voor te bereiden op grotere volumes van betekenis, liefde en succes

Je zult manieren ontdekken die het makkelijker voor je maken om door moeilijke levenservaringen te navigeren. Je leert zegevierende de testen van Divinity trotseren en je zult hieruit nieuwe kracht en moed ontlenen.

Je hart te trainen op groei geori√ęnteerde¬†zelfliefde¬†

Grote groei en diepe transformatie hoeft niet moeilijk, pijnlijk, zwaar en ingewikkeld te zijn. Ik neem je mee door het proces van evolutie en groei, zodat je jezelf niet meer laat tegenhouden. Je hart zal zich welkom voelen en openen voor meer expansie. Angst maakt plaats voor vertrouwen, twijfel slaat om in hoop en innerlijke hardheid wordt omgevormd tot zachte liefde. Het tempo van jouw groei zal nieuwe snelheden aannemen in alle aspecten en richtingen van jouw leven. 

Het leven te leren zien als een blissvolle ervaring

Je ontdekt dat het mogelijk is om¬†bliss, liefde, geluk en vervulling te ervaren zonder hyperfocus op presteren, najagen, bewijzen en controle uitoefenen. Je voelt je verbonden met het leven, met de natuur, met de mensen en dieren. Je zult je ook ge√Įnspireerd voelen om te verbinden met de wereld en jezelf te bewegen door de wereld. Het doel is dat je jouw leven zelf gaat ervaren als een Divine Experience die door jou heen tot leven komt.

Klinkt dit als iets waar je op zoek naar bent, zodat je jouw leven naar goddelijke levels kunt tillen?

Registreren Programma

OVER ISHTARA.

Ishtara helpt jou to embody your divinity within. Ze streeft ernaar om werk te leveren dat in dienst staat van de evolutie van jouw ziel. 

Ishtara gelooft dat evolutie en groei zich voltrekken over meerdere levens. Ze duikt diep in de menselijke zelfexpressie en de effecten hiervan ‚ÄĒ met een extra focus op de soft-skills, de deugden en de energetica van de mens. Ze maakt spirituele concepten over zelfmeesterschap, zelfactualisatie en¬†zelfrealisatie¬†begrijpbaar, waarbij ze zoveel mogelijk verbinding houdt met de menselijke ervaringen in het leven.

Lees meer over Ishtara

DIT PROGRAMMA IS GEBASEERD OP DE TEACHINGS VAN HET BOEK THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE.

Er is een nieuw paradigma aangebroken; ik leer je nieuwe manieren van denken, ervaren en voelen, die alle oude conditioneringen doorbreken.

The Legacy of Love Experience is een kado voor jezelf en iedereen die je liefhebt: de ervaring van teachings, community, meditatie, contemplatie &  prayer, en een portaal waardoor je in elke dimensie van groei en evolutie duikt en waarin je een stevige fundering van ondersteuning kunt ontvangen om te oefenen, te experimenteren en uit te dragen.

Binnen deze bijzondere Devotee Circle wil ik je graag leren kennen als individu, zodat ik je kan ondersteunen, terwijl je het pad van je leven bewandelt. Hierdoor kan ik je aanbevelingen en oplossingen aanbieden en kun je het geleerde werk toepassen in je leven. 

Elke module bevat een unieke vingerafdruk van Divinity, die zorgt voor nieuwe openingen in jouw bewustzijn. 

Ik kan je dit programma aanbieden, omdat ik mijn eigen tijd en energie steeds weer opnieuw investeer in mijn eigen proces van evolutie en groei. Ik heb een overkoepelende visie op het leven en holistische kijk op groei, ontwikkeling en transformatie.¬†Hierdoor kan ik mijn eigen leerervaringen steeds herdefini√ęren en aanreiken in dit programma, waardoor je ge√Įnspireerd wordt om het leven vanuit een nieuw en ruimer perspectief te bekijken.

Je leven zal veranderen, omdat je het anders gaat ervaren ‚Äď dat is de evolutie.

A letter of appreciation

Sinds kort ben ik dagelijks actief in The Legacy of Love Experience. Echt een groot cadeau! Ik ben Ishtara enorm dankbaar voor de inzichten en ondersteuning die ze mij geeft.

Al jaren zoek ik naar meer verdieping en connectie in mijn leven, op zowel praktisch als spiritueel niveau. Bij Ishtara komt dit heel mooi samen. Haar lessen zijn altijd inspirerend en raak. Samen met de opdrachten en meditaties helpt het mij om mijn leven naar een ‚Äėnext-level‚Äô te brengen. Na een korte periode ervaar ik al een grote interne shift. Ik voel veel vreugde, kracht en vervulling. Daarnaast ook innerlijke rust en vertrouwen. Ik ben ontzettend blij dat Ishtara op mijn pad is gekomen en dat ik heb durven kiezen voor haar steun.

- Dorien Treep

MAAR... WAT ALS HET NIET WERKT?

 

Wat als het wel werkt? Wat als het wel gaat helpen? Wat als het veel beter gaat helpen dan dat je tot nu toe ervaren hebt? 

Wat als je leven beter kan worden? Veel beter? Zoveel beter dat jouw brein het zichzelf nog niet kan voorstellen?

Wat als je vandaag besluit dat het wel mogelijk en haalbaar is voor jou? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Wat als dit niet een punt van discussie zou zijn? Wat als het al een 'done deal' is voor het Universum?

Wat kun je allemaal ontvangen, als je jouw hart verder leert openen? 

Wat als je durft te vertrouwen? Welke invloed zou dit hebben op je relaties, op je manifestaties en op je leven?

Wat als je de taal van het Universum leert begrijpen en spreken?

Wat als je de realiteit gaat waarnemen met de ogen van het je Hogere Zelf?

Wat als je altijd al voorbestemd bent geweest om liefde en geluk te ervaren? 

Wat als overgave altijd al de essentie van je natuur is geweest?

Hoe keer je hier dan weer naar terug?

De enige manier om te ontdekken hoe magie en wonderen jou weer kunnen vinden, is door de kwaliteit van jouw leven te verhogen en 'ja' te zeggen tegen deze reis van persoonlijk evolutie en spirituele groei.

Ervaar The Legacy of Love die Divinity binnen in jou heeft achtergelaten...

 

Ontvang 10% korting bij all-in¬†ūüėć

‚ā¨ 1555,-

Of betaal 12 maandelijkse delen van ‚ā¨ 150,-

Registreren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen, mail je vraag dan naar ons