Doneer

Til je leven naar een geheel nieuwe realiteit 

Als we elkaar nog niet ontmoet hebben, mijn naam is Ishtara Araminta. Ik ben een mentor, teacher en auteur van het boek The Divine Romance Experience. Momenteel woon ik in de Algarve, Portugal.

We zijn allemaal op een reis van spirituele groei en evolutie. Deze spirituele evolutie voert ons door vele stadia totdat we onszelf uiteindelijk bevrijden van de illusie dat we afgescheiden zijn van een innerlijke hogere bron van begeleiding en kracht. Er komt een punt op dit evolutionaire, spirituele pad waarop het tijd wordt dat je een persoonlijke mentor hebt om ware doorbraken te creëren en blijvende veranderingen teweeg te brengen.

Wanneer je ervoor kiest om met mij samen te werken, begin je een levensveranderend mentorschap met deze hogere innerlijke bron van kracht. Hierdoor zul je ontdekken dat het mogelijk is om een leven vol vervulling en voldoening te hebben.

Meer informatie

Vraag jij je af….

Hoe moet ik dat doen? Hoe kan ik mezelf hier doorheen slepen? Hoe ga ik dit (nog langer) volhouden? Hoe ga ik mezelf staande houden? Hoe ga ik dit redden? Hoe ga ik dit halen? Hoe kan ik dit en dat op hetzelfde moment dragen? HOE?

Waar moet ik de innerlijke kracht vandaan halen? De moed? Het doorzettingsvermogen?

Hoe kan ik mezelf stretchen naar een hoger level, waardoor ik in staat bent om meer te houden.

Hoe kan ik mijn hart opnieuw openen? Hoe kan ik weer vertrouwen? Hoe kan ik vergeven? En hoe kan ik loslaten?

Hoe leun ik in overgave terwijl het nu moet gebeuren?

Hoe blijf ik doorgaan? Hoe blijf ik weg van vergelijkingen? Hoe blijf ik mezelf openstellen?

Hoe zorg ik ervoor dat ik dit nog steeds wil en blijf willen? Hoe vind ik de motivatie hiervoor? De passie? De inspiratie?

Hoe ontdek ik mezelf opnieuw? Hoe vind ik mezelf uit? Waar moet ik beginnen?

Hoe weet ik wat ik wil? Welke richting moet ik op? Wat is de weg?

Waar haal ik de kracht vandaan?

IT'S ALL ABOUT THE INNER-WORK

Jouw uiterlijke succes gaat over het werk binnen in jou.

Met in totaal meer dan 25.000 volgers op al mijn sociale mediakanalen en tientallen jaren ervaring, ben ik featered in Vriendin, Kiind Magazine, Algemeen Dagblad, Ouders van Nu en Flair.

Na al mijn jaren ervaring is de fundamenteelste vraag, het diepgaandste waar het steeds op aankomt in 1:1 mentorschap, healing & coaching:

Hoe doe ik dit? Hoe communiceer ik dat? Hoe zeg ik dat?
Hoe kom ik hierdoorheen? Kom ik er überhaupt vanaf? Op wat voor manier kan ik dit passeren?
Hoe heel ik dit? Hoe draag ik dit?

Het antwoord is dat het altijd gaat over de diepste dieptes in jou.

Er is altijd een stem in je hoofd met wie je een discussie hebt en waar je maar niet langskomt.

Een gevoel dat je wilt huilen, dat je het wilt stoppen, dat je het niet langer meer gaat volhouden kan je geregeld overvallen. Dat moment dat je zo geïrriteerd of gefrustreerd bent dat het nog steeds niet lukt, werkt of loopt, waardoor je in staat bent om op te geven.

Er zijn situaties in het leven die zwaar, lastig, intens en moeilijk zijn om allemaal op hetzelfde moment te dragen.

DIT IS WAAR HET WERK OVER GAAT.

Waarom werken bepaalde dingen niet? Waarom lukken bepaalde dingen niet? Hoe kan je deze wel laten werken? Hoe moet je het aanpakken? Hoe blijf je de ballen hooghouden?

Je bent een multidimensionaal wezen en jouw spirit is hier sterk mee verbonden. Al deze verschillende realiteiten in de vorm van gedachtes, gevoelens, visies, dromen, verlangens, visioenen en waarnemingen gaan allemaal door je lichaam, je brein en je hart heen, op hetzelfde moment.

Het is een magische ervaring om mens te zijn, een uitzonderlijke kans en dankbaar gegeven, maar het kan ook een overweldigende ervaring worden.

Het kan zo moeilijk zijn, zo pijnlijk, complex en verdrietig.

Je ervaringen kunnen je vertrouwen wegnemen; je zelfzekerheid, je hoop, je geloof, je kracht, je liefde voor mensen, jezelf, je gezin, je baan of het leven.

Mentorship met mij staat gelijk aan 'het leven herdefiniëren' en een nieuwe betekenis geven aan wat je kunt verwachten, hoe je kunt helen en hoe je jouw toekomst opnieuw kunt vormgeven.

Mijn mentorship komt het beste tot zijn recht in jouw leven wanneer je dankbaar bent voor wat je al hebt. Wanneer je tevreden bent met je leven, maar jezelf afvraagt wat er nog meer mogelijk is voor jou.

De vruchtbaarste frequentie om te groeien, te creëren, te transformeren en te manifesteren, is joy. Kun je hier nog bij? Kun je dit nog voelen? Weet je dat dit ergens in jou aanwezig is?

Waarom is dat belangrijk voor jouw 1:1 experience met mij?

Er is een groot energetisch verschil tussen hulp inschakelen wanneer het te zwaar is geworden en je wilt opgeven versus het moment of de grens vóórdat dit gebeurt.

Ik heb namelijk het vermogen om jou nog te bewegen naar een andere richting, jouw te kalibreren met een ander veld van energie en je te laten kijken vanuit een ander en ruimer bewustzijn wanneer je op het punt in je leven staat:
➤ Voordat je gaat instorten
➤ Voordat je een breakdown krijgt
➤ Voordat je energie op is

Sta je op deze energetische grens? Voel je dat het nog niet te laat is? Weet je ergens diep in jou dat het mogelijk is? Wil je van jouw 'misschien' een Holy Yes maken?

Dan kan ik je helpen.

Resoneert dit met je en ben je klaar voor het innerlijke werk met mij als je persoonlijke mentor aan je zijde?

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op. 

Vul hier het formulier in

Not Ready Yet?

Lees eerst mijn boek The Divine Romance Experience of doorloop een van mijn programma's. Wil je daarna meer, dieper en groter? Wees dan welkom voor deze mentorship experience.

Bestel Boek