Doneer

 

Ishtara Araminta

Bestseller Auteur van The Divine Romance Experience¬ģ,¬†nieuwetijdse Swami en stem voor evolutionaire kracht en spirituele groei.

Momenteel cre√ęert Ishtara een spirituele sanctuary in de Algarve, Portugal en ze is de oprichtster van The Divine Romance Experience Ministery.¬†Haar grensverleggende aanpak trekt zowel mannen als vrouwen nationaal en internationaal aan. Ze draagt een authentiek bewustzijn uit over de betekenis van het leven, groei, evolutie en transformatie, en heeft het vermogen om de essentie van je eigen ziel en je relatie met The Divine Source bespreekbaar, leefbaar en ervaarbaar te maken.

In 2020 emigreerde Ishtara met haar gezin naar de Algarve, Portugal.¬†Op datzelfde moment richtte ze haar mentor- en coach-business op. Ishtara draagt de kracht en de effecten van haar eigen werk uit in haar leven en business, en dit resulteerde in een buitengewoon snelle groei. Ze ontwikkelt online-programma‚Äôs die in het teken staan van de evolutie van je ziel in samenwerking met je Hogere Zelf. Ishtara loopt aan de zijde van mannen en vrouwen die kiezen voor een diep vervuld en verrijkt leven in de aanwezigheid van The Divine Source. In haar ogen kun je in afstemming met je eigen divinity en source, liefde, succes, voorspoed en overvloed ervaren. Uit¬†dit gedachtegoed is haar boek The Divine Romance Experience geboren dat binnen 24 uur #1 bestseller werd in verschillende categorie√ęn op Amazon.¬†

Ishtara werd geboren met een bewustzijn waarin ze naast deze aardse realiteit ook in staat is om andere realiteiten waar te nemen. Dit leidde al vroeg tot de realisatie dat er meer is dan alleen het huidige leven, en dat we als mens uit meer bestaan dan alleen het lichaam. Als kind onderging Ishtara traumatische ervaringen, zoals jarenlange seksueel misbruik en mishandeling. Ze werd verstoten en in een opvanghuis geplaatst totdat ze de volwassen leeftijd bereikte. Door deze onveilige levenservaringen in haar jeugd versnelde haar zoektocht naar de bron van liefde, veiligheid en zekerheid. De traumatische ervaringen werkten als een versneller. Omdat haar externe omstandigheden onveilig en onbetrouwbaar waren, moest ze al jong leren om naar binnen te keren. Dit leidde tot verschillende 'awakenings', waarbij een hogere bron van liefde en geluk zich openbaarde binnen in haar. Het woord dat gegeven kan worden aan deze bron is 'Universum', 'God', 'Alles-Wat-Is', 'Kosmos' of 'Divinity'. 

'De schoonheid van het leven is te vinden in de dualiteit die we ervan kunnen ervaren als mens', aldus Ishtara. In de meest extreme en beangstigende omstandigheden kunnen we onze diepste waarheid ontvangen over waartoe we eigenlijk allemaal in staat zijn. Onze kracht, onze vermogens en onze kwaliteiten openbaren zich zodra we in staat zijn om elke situatie te zien als een nieuw moment, waarbij we deze kwaliteiten kunnen trainen en zo kunnen ontdekken wat er allemaal mogelijk is voor ons. Het zal je shockeren hoe weinig je eigenlijk nodig hebt om jezelf gelukkig te voelen, om jezelf verbonden te voelen en om te ontdekken dat je in staat bent om alles te overleven waarvan je dacht dat je het nooit zo overleven. Het leven is bedoeld om je dit allemaal te laten realiseren.

Ontmoet Ishtara 

'Mijn leven veranderde voorgoed toen ik in 2016 werd ge√Įnitieerd als discipel van de grote Yogamaster Paramhansa Yogananda. Yogananda is bekend van het boek Autobiografie van een Yogi¬†en was een van de eerste grote spirituele leiders die sprak over God als 'Divine Mother', wat de vrouwelijke goddelijke energie representeert. Na mijn studie psychologie, yoga teacher training en meditatie teacher training werd ik (intu√Įtief en intensief) getraind en begeleid¬†in¬†de essentie van yoga: zelf-realisatie,¬†door Yogananda en zijn ancient lineage.

Deze afstemming verdiepte drastisch toen er aan mij werd gevraagd om naar Portugal te emigreren, zonder dat ik wist wat de reden ervan was. Mijn man en ik vertrouwden en we lieten onze banen, ons huis, onze bezittingen en ons leven achter om te ontdekken wat God voor ons gezin in gedachten had. Later werd duidelijk dat het de bedoeling is dat we een spirituele sanctuary, een community- en retreatplek, ontwikkelen.

De onuitputtelijke en onvoorwaardelijke liefde die ik voel in mijn relatie met The Divine overschijnt mijn hele leven. De 'stem' van Divinity, de Bron van al het leven, spreekt door me heen en heeft me uitgenodigd om dit werk meer en meer uit te dragen. In 2023 ben ik samen met mijn man toegetreden tot een moderne swami-order, als getuigenis van onze liefde en onze verlangens om steeds meer vanuit een hogere begeleiding en overgave te leven. 

Het boek¬†The Divine Romance Experience¬†gaat over de meest echte en meest intieme liefdesrelatie die je innerlijk kunt voelen. De liefde tussen jouw ziel en Divinity, jouw divinity en The Divine Source, is de meest perfecte liefde die er bestaat. Liefde is een gevoel. En ze is altijd beschikbaar voor ons, maar onze menselijke ervaringen kunnen je iets anders laten geloven. Toen Divinity zich aan mij openbaarde, wist ik dat ik thuisgekomen was. Maar ik voelde toch ook veel van mijn menselijke blokkaden zoals angst, twijfel, verdriet, wantrouwen en woede. Door de training van mijn guru en de liefdevolle begeleiding van Divinity werd dit getransmuteerd en maakte het plaats voor diepe vervulling, vertrouwen, hoop, bliss, geloof en een intens gevoel van genoegen. Ik werd geroepen om te doen wat ik nu uitdraag, ondanks dat ik andere plannen had voor mijn leven. Hoe minder weerstand ik bood tegen deze roeping, hoe meer mijn missie en de blessings in mijn leven zich konden openbaren. Nu is mijn leven volledig toegewijd aan het overbrengen van de boodschappen die Divinity en mijn guru door mij heen (wensen te) laten stromen. Ik focus me hierbij met name op de energetische aspecten van het menselijke bestaan, datgene wat gebaseerd is op het gevoel. Het waarmaken van onze verlangens, wensen en doelen gaan in de kern allemaal over het streven naar een bepaald gevoel dat de 'Divine Feminine Energy' vertegenwoordigt. Ik teach, mentor en coach iedereen die zichzelf vrij wil voelen, gelukkig, gezond, succesvol, √©√©n, vervuld en blissvol, ongeacht hoe dit er aan de buitenkant uitziet. Het gevoelsaspect gaat voorbij aan het materi√ęle of fysieke.¬†

The Divine Romance Experience is een boek dat je hierin ondersteunt. Het boek komt uit een andere dimensie en heeft het vermogen om jouw bewustzijn en energie te kalibreren met de allerhoogste frequenties in het Universum. Hierdoor voel je letterlijk de energie door je heen stromen en voel je jezelf verbonden met een grotere bron van kracht en liefde. Dit zal je op alle levels transformeren en je kijk op het leven voorgoed veranderen, evenals de manier waarop je resultaten gaat behalen en ervaren. Het is voor mij een eer, een privilege en een dankbaar gegeven om dit boek namens Divinity aan de mensheid te mogen presenteren. Het boek is een nieuwe kans voor jou. Het is een nieuwe kans voor ons allemaal. 

Dank je wel dat je er bent. De wereld is mooier met jou.

Beluister hoofdstuk 1 van The Divine Romance Experience nu gratis