Over  

The Divine Romance Experience 

 

The Divine Romance Experience© is meer dan een boek. Het is niet voor niets dat dit bijzondere boek binnen 24 uur #1 Bestseller werd op Amazon.

Het boek draagt een heel ecosysteem in zich dat uit levende energie bestaat en door je heen zal ademen. Het boek wil heel graag met je werken en in je leven zijn. Het is ontworpen om de vreugde en kwaliteit van je leven te verhogen, zodat je kunt worden wie je voorbestemd bent om te zijn. Het boek draagt een magische, transformerende energie met zich mee, die het vermogen heeft om elk mens te geven wat nodig is op zijn persoonlijke reis van evolutie en groei.

In het eerste gedeelte van het boek ontdek je de Bron van jouw bestaan als liefdevolle aanwezigheid in je leven. Hierdoor wordt jouw energie, jouw bewustzijn, gekalibreerd met het bewustzijn van de Bron van het leven, met Divinity. 

Het tweede gedeelte van het boek vraagt enige vorm van inspanning. In dit deel neemt jouw Hogere Zelf je mee op een reis van evolutie en groei door jouw bewustzijn heen. Om dit te bewerkstelligen is The Arc of Self Transformation ontworpen.

Hardcover €32,99 | Paperback €25,-

 

Bestel The Divine Romance Experience

Je wordt doorgeleid om verder te gaan met je bestelling

Een Reis van Evolutie en Groei

 

Het bestaan is een eindeloze holistische reis zonder einde, waarbij je steeds dieper en dieper in je multidimensionale zelf kunt duiken. 

Jouw reis van evolutie en groei verloopt niet lineair, maar als een spiraal die naar binnen beweegt, naar de kern van je wezen. Steeds weer opnieuw doorloop je dezelfde thema’s in je leven, maar elke keer brengen ze je dichter bij jou.

Het boek draagt een magische, transformerende energie met zich mee, die het vermogen heeft om elk mens te geven wat nodig is op zijn persoonlijke reis van evolutie en groei. Het maakt niet uit waar je bent op je pad en hoe ver je al gevorderd bent. Wat zo bijzonder is aan het werk van The Divine Romance Experience, is dat het een spiraalwerking heeft. Het boek is gelaagd en kent verschillende cycli. Het zal ergens in jou landen en het zal jou ergens ontmoeten.

The Divine Romance Experience is de reis van evolutie en groei om te worden wie je bent.

The Divine Romance Experience komt door jou heen tot leven.
● Onthul jouw relatie met de Source van jouw bestaan en de creatie van het leven.
● Voer gesprekken met je Hogere Zelf en verruim hierdoor jouw bewustzijn naar een grotere capaciteit.
● Doorloop verschillende modaliteiten, zoals emotionele healing, coping en co-creatie, levensrollentheorie, emotionele intelligentie, bewust relateren en kalibratiepsychologie.
● Leer je hart weer openen, hoop verlengen, leunen in vertrouwen en overgave, en uit je eigen innerlijke bron van kracht putten.
● Ontmoet de divinity binnen in jou en laat je innerlijk hierdoor leiden en sturen in het nieuwe tijdperk van informatie en energie.

 

Bestel The Divine Romance Experience

Je wordt doorgeleid om verder te gaan met je bestelling

Ontdek Evolutionaire Kracht en Verdiep Je Spirituele Groei 

 

The Divine Romance Experience is zowel een voel- als een doe-boek, bedoeld om je een innerlijke ervaring te geven. Het is een devotioneel boek dat een levende energie in zich draagt. Het zal tot de divinity binnen in jou spreken.

Bij het boek ontvang je tevens 6 Soul Code audio-transmissies gratis. The Divine Romance Experience is beschikbaar als hardcover (€32,99) en als paperback (€25,00).

 

Bestel The Divine Romance Experience

Je wordt doorgeleid om verder te gaan met je bestelling

Share the Love — Volg @Ishtara_Araminta op Instagram