The Legacy 

OF LOVE

Experience

THE HEART OF SOUL EVOLUTION

Profeten, Ascended Masters, Gurus en Goddesses spreken allemaal over een en dezelfde ervaring van bliss, liefde en eenheid. Alle schoonheid, magie en diepte is niet zozeer te vinden in de mannelijke structuren van actie, doen, forceren, presteren en bewijzen. Het is te vinden in de kalmte, overgave en het vertrouwen.

Ik heb mezelf laten inspireren door de diepe wateren van mijn ziel. Ik ben naar de donkere bodem gezwommen, omdat ik wilde weten of het waar is wat ze zeggen. En deze ervaring heeft mij alles gegeven waarnaar ik zocht: een gevoel van onvoorwaardelijke, goddelijke liefde in mijn hart¬†‚Äď Divine Love.

De meest intense en perfecte liefde ervaren die er bestaat, gaat over ons hart bevrijden van alles wat ons in afgescheidenheid houdt. Dan openbaart de natuurlijke liefde in ons hart en kunnen we moeiteloos onze beperkingen overstijgen, en onze energie omzetten in brandstof voor liefde.

The Legacy of Love Experience is voor degene die verliefd wil worden op het gevoel van innerlijke goddelijke liefde, die elke menselijke vorm van liefde overstijgt.

Voor degene die het helemaal wil voelen tijdens zijn spirituele practice ‚Äď √©n daarbuiten... Voor degene die innerlijke stilte,¬†liefde, afstemming, hoop en kracht wil ervaren... Voor degene die meer uit zijn spirituele en persoonlijke leven wil halen, omdat er simpelweg zoveel diepte en lagen te vinden zijn... Voor degene die de beweging overweegt van moeten naar willen, van verplichting naar verlangen, en van automatisme naar bewust en liefdevol kiezen.

Nu Registeren

 

The Legacy of Love Experience

 

Een unieke blueprint om jouw divinity within wakker te activeren en te beleven

 

 

Welkom bij de Heartbeat van Divinity ....  

Ben je een spirituele waarheidszoeker, klaar om het pad te bewandelen van dankbaarheid en waardering, zonder dat je hiervoor eerst iets moet repareren of fiksen aan jezelf of je leven?

Stel je voor dat er een manier is die...

‚ú¶ Je een gevoel van thuiskomen in je lichaam en hart laat ervaren, terwijl je op je werk of bij familie bent, tijdens het sporten of het boodschappen doen, of waar je ook bent

✦ Elke dag gewekt wordt door Divinity, met een overdosis liefde, enthousiasme en blijdschap

‚ú¶ Niet meer mediteert, prayers doet, affirmaties toepast of andere spirituele practices beoefent vanuit 'moeten' en een onderliggende angst voor de consequenties van het 'niet-doen'

Maak eens een emotionele verbinding met het volgende beeld/visie/idee...

Je kunt je gedragen, veilig en zeker voelen door je relatie met Divinity in een wereld die onveilig en onzeker aanvoelt. Je kunt jouw persoonlijke relatie met Divinity intiemer, dieper, echter en levendiger maken in een wereld waar relaties komen en gaan. Je kunt de onvoorwaardelijke liefde van Divinity nu al in je lichaam, je hart en je leven ervaren, in een wereld die jou laat geloven dat dit pas mogelijk is als je iets doet waardoor je liefde verdient.

YOU ARE THE ONE WHO DIVINITY LOVES MOST

 

Jij bent degene waar Divinity op wacht! 

The Legacy of Love Experience is 'Divinity's fanclub'. Deze leercontainer is helemaal toegewijd aan Divinity en...

✦ Hoe je kunt functioneren vanuit de Hoogste energie van het Zelf

‚ú¶ Hoe je kunt samenwerken met The Masters of Self-Realization

✦ Hoe je expansie kunt ervaren in jouw eigen divinity within en dit kunt belichamen

The Legacy of Love Experience is de hartslag van Divinity. Dit is het stap-voor-stap proces waardoor je verbinding, voldoening, verlichting en vervulling gaat ervaren, ongeacht hoe jouw wereld er aan de buitenkant uitziet.

Ik ben hier om jou te helpen in het voeren van eerlijke, gelijkwaardige, liefdevolle en wederzijdse gesprekken met Divinity, over kracht en moed, angst en feestelijke herkenning, uitdaging en acceptatie, en wonderen en integratie

In The Legacy of Love Experience ga je jouw persoonlijk gekregen Divine erfgoed ophalen door...

Divinity te verwelkomen in je leven: Er zijn niet alleen tools aanwezig om je hart vrij te maken van blokkades, de energiekanalen in je lichaam te zuiveren en het goddelijke gedeelte van je brein te activeren, maar ook om het exacte stap-voor-stap-proces van je relatie met Divinity op te bouwen en te versterken, waardoor het een tastbare werking krijgt in je leven.

Een geruststellende manier van leven te ontdekken: Heb je geen idee hoe je de hulp, liefde, lessen en bescherming van Divinity moet interpreteren voor jouw leven? Lijken de gebeurtenissen in je leven een reeks van chaotische situaties? Vind je het lastig om te begrijpen wat Divinity je precies duidelijk probeert te maken? Ik laat je het proces zien hoe Divinity met je communiceert, zodat je met zelfverzekerdheid de dingen in je leven gaat doen die positieve resultaten opleveren.

Je lichaam en bewustzijn voor te bereiden op grotere volumes betekenis, liefde en succes: Je zult manieren ontdekken die het gemakkelijker voor je maken om door moeilijke levenservaringen te navigeren. Ik laat je zien hoe je zegevierend de testen van Divinity kunt trotseren en hoe je hier nieuwe kracht en moed uit kunt ontlenen.

Je hart te trainen in groei-geori√ęnteerde¬†zelfliefde:¬†Ik neem je mee door het exacte proces van de evolutie van jouw (ziels)groei, zodat je jezelf niet meer laat tegenhouden.¬†Je hart zal zich welkom voelen en openen voor meer expansie. Angst maakt plaats voor vertrouwen, twijfel slaat om in hoop, en innerlijke hardheid en verstarring worden omgevormd tot een opening voor liefde en eenheid.¬†

Het leven te leren zien als een blissvolle ervaring: Vergeet alle negatieve verhalen over planeet Aarde! Ik laat je zien¬†dat het wel mogelijk is om¬†bliss, liefde, geluk en vervulling te ervaren, terwijl je in het donker loopt. Ik leer je dat Divinity het leven heeft gecre√ęerd op een manier waardoor jij het gaat ervaren als een Divine Experience, die door jou heen tot leven komt.

LATEN WE HET PROGRAMMA BEKIJKEN

Wat kun je verwachten?

Module 1: Jouw ontmoeting met Divinity


Aan het einde van deze teaching weet je precies wie Divinity is, wat ze voor je doet, wat je van haar kunt verwachten, wanneer ze bij je aanwezig is en waarvoor ze bij je aanwezig is. En heb je de juiste mind- en hartset die jouw ontmoeting met Divinity gaat garanderen. 

Thema's die worden behandeld:

- De mind- en hartset die het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde mogelijk maken.

- Hoe je kunt bewegen naar volledig vertrouwen en jouw hart in de handen van Divinity plaatsen.

- Hoe je jouw hart en bewustzijn openhoudt voor Divinity in het dagelijkse leven.

Module 2: Master de seizoenen van je leven


Na deze teaching weet je van welke vier Hogere Zelf-aspecten je gebruik kunt maken en wanneer, en krijg je een breder begrip over de nooit eindigende cycli van zielsgroei en evolutie. 

Thema's die worden behandeld:

- Je leert over vier unieke fasen van je eigen groei en evolutie, en wat je kunt doen om jezelf voor te bereiden op het nieuwe, komende seizoen.

- Je ontdekt in welk seizoen je momenteel zit en wat er nodig is vanuit dat punt verder te groeien. 

- Je leert van welk Hogere Zelf-aspect je gebruik kunt maken, afhankelijk van het seizoen waarin jij je bevindt, welke acties er nodig zijn en welke mindset, zodat je met meer gemak door de seizoenen (obstakels) die je ziel ondergaat, kunt navigeren.

Module 3: Divinity's manieren om met jou te communiceren


Na deze module weet je precies op welke manieren Divininity met jou communiceert in het dagelijkse leven en weet je hoe je in verbinding/communicatie kunt blijven als je moet navigeren door ongemakkelijke of moeilijke situaties.

Thema's die worden behandeld:

- Hoe je navigeert door situaties als er deuren in je leven sluiten, zodat er nieuwe open kunnen gaan.

- Hoe je op natuurlijke wijze herkent dat er een deur in je leven sluit. 

- Hoe kun je de ‚Äėemotionele signalen‚Äô kunt lezen dat het tijd is voor verandering.

- Hoe je jouw kracht terugroept bij jou als je deze hebt weggegeven.

Module 4: De reis naar spirituele volwassenheid


Na deze module weet je exact wie je moest worden (alter ego) om te ontvangen en hoe je deze valse identiteit kunt omruilen voor je ware identiteit, en weet je hoe jezelf beschikbaar kunt maken om 'groter' te ontvangen van Divinity.

Thema's die worden behandeld:

-  Hoe je het onderzoek start naar wie je moest worden om liefde, erkenning en aandacht te krijgen, zodat er voldaan werd aan jouw natuurlijke verlangens/behoeften aan verbondenheid.

- Hoe je het donker en het licht, het mooie en lelijke in jouw kunt accepteren en leren dragen.

- Hoe je kunt herkennen dat je validatie buiten jezelf zoekt en welke energetische patronen dit activeert. En hoe je dit kunt wijzigen.

Module 5:¬†Cre√ęer doorbraken in je leven


Na deze module weet je exact op welke manieren je de patronen van je menselijke zelf kunt doorbreken, zodat jou niets meer in de weg staat om vervulling, voldoening, verbinding en verlichting te ervaren.

Thema's die worden behandeld:

- De magische formule voor doorbraken, shifts en veranderingen.

- Waarom basis van zelfmeesterschap, zelfrealisatie en zelfactualisatie liefde is.

- De afstemmingen en testen die je kunt verwachten van Divinity en hoe je deze glansrijk kunt overwinnen.

- Wat het inhoudelijk betekent voor jouw leven dat Divinity je een vrije wil heeft gegeven en welke verantwoordelijkheden daarbij komen kijken.

Module 6: Je leven leiden door jouw divinity within


Na deze module weet je precies hoe je jouw leven kunt aansturen vanuit jouw divinity within en hoe je daarmee in energetische afstemming blijft, samen met Divinity en haar aanwijzingen die leiden naar succes.

Thema's die worden behandeld:

- Hoe je jouw verbinding kunt herstellen met de frequentie van waardering en hoop. En hoe je deze energetica kunt masteren.

- Je leert de taal voor co-creatie met Divinity spreken en verstaan: je leert spreken en verstaan in de taal van gevoel.

- Wat er nodig is om een match te blijven voor wat je wenst en verlangt.

Module 7: De weg terug naar jouw authentieke waarheid


Na deze module weet je precies hoe de mannelijke energie via jou tot uiting komt en hoe je de vrouwelijke energie tot uiting kunt laten komen, zodat je meer kalmte, stilte, harmonie en innerlijke warmte gaat ervaren. Je weet exact wat Divinity door jou heen naar Aarde wenste te brengen en hoe je jouw intu√Įtie goed en zuiver kunt laten stromen.

Thema's die worden behandeld:

- Hoe je de verbinding met het goddelijke vrouwelijke energie in jezelf kunt herstellen.

- Hoe je de angsten uit je hart verwijdert, waardoor je hart een magneet wordt voor alles waar je liefde voor voelt en van houdt.

- Hoe je veilig contact kunt maken met belangrijke informatie over jouw waarheid, die binnen in jou ligt opgeslagen, maar die je weg hebt gestopt.

- Hoe je jouw leven kunt leven vanuit jouw ware, authentieke frequentie en jouw unieke "missie/roeping", die je hebt gekregen van Divinity.

Module 8: De magie van Divinity en de evolutiesprongtheorie 


Na deze module weet je precies waar je de helpende hand van Divinity in jouw leven kunt ervaren. Daarnaast weet je exact wat er nodig is om de basisstandaard van je leven te verhogen. 

Thema's die worden behandeld:

- In welke drie kwantumvelden je functioneert en hoe je kunt blijven bewegen in de velden, zodat Divinity je blijft dragen.

- Hoe je jezelf zeker en veilig kunt voelen in een wereld die onzeker en onveilig is, en hoe je patronen van stagnatie kunt herkennen en overstijgen.

- Hoe je jezelf kunt overgeven aan Divinity op een manier die veilig, ontspannen en vreugdevol voelt.

- Hoe je uit je verstandelijke, rationele en intellectuele mind/brein komt en dit omruilt voor vertrouwen, geloof en overgave.

- Hoe het principe 'Let it go and let God" in de praktijk werkt in jouw voordeel d.m.v. mijn Cupido-methode zodat Divinity  wonderen kan aanreiken.

Module 9: De passage van waardering en hoop (faith)


Na deze module weet je precies hoe je jouw reis op Aarde kunt bewandelen, op een manier waardoor je één stap kunt zetten, geankerd in de frequentie van waardering en één stap geankerd in diep geloof en vertrouwen.

Thema's die worden behandeld:

- Wat er nodig is om jezelf af te stemmen op het verlangen van Divinity.

- De oorzaak van 'frequentie-drops' en de gevolgen hiervan op jouw zenuwstelsel.

- Hoe je de verbinding kunt herstellen met jouw diepste hartsverlangens, waarom je hiervan bent ontbonden en hoe je jouw hartzeer kunt helen.

- Hoe je energetische snelheid kunt maken in het waarmaken van jouw hartsverlangens met het opkrop-effect.

Module 10: De terugkeer naar de Goddelijke vrouwelijke energie


Na deze module weet je precies wat de grootste angsten waren van je hart, hoe je weer in verbinding kunt komen met het gevoel van liefde en hoe je jouw leven hierdoor (hart naar voren) kunt laten sturen.

Thema's die worden behandeld:

- Je ontdekt de kracht van het maken van keuzes en je weet de keuzes te maken die je ondersteunen in de realiteit die je in je hart wilt ervaren.

- Tools om jezelf goed en veilig te voelen bij het uitspreken van je zielsverlangens.

- Tools om jezelf toestemming te geven dat je er mag zijn, precies zoals je bent.

Stel je eens voor dat je een diep geloof en vertrouwen kunt ontwikkelen in de realisatie dat Divinity jou onvoorwaardelijk steunt, helpt, beschermt, liefheeft, begeleidt en de weg wijst... En dat ze dit doet door te communiceren met jouw divinity within...

 

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† Niet nog meer doen, cre√ęren, neerzetten en aanpakken, maar spirituele tools en methodes leren inzetten om de¬†ONUITPUTTELIJKE¬†en¬†ALLES¬†helende liefde van Divinity te voelen...

 

 

 

 

OVER ISHTARA.

 

Mijn naam is Ishtara Araminta, coach, mentor, auteur en een van Divinity grootste fans! Ik vergeet nooit meer het moment dat ik mijn wil verloor om nog verder te leven op planeet Aarde. Op het moment dat ik een poging deed om uit het leven te stappen, opende het kosmische bewustzijn zich voor mijn ogen. Een bovennatuurlijke, niet menselijke liefde stroomde mijn hart binnen. Op dat moment maakte ik een levensveranderende keuze:¬† "ik ben het waard om voor te leven". Vanaf toen leerde ik intense waardering en diepe liefde en dankbaarheid voelen voor het feit dat ik besta en ben gecre√ęerd. Ik ontwikkelde me naar een krachtig en liefdevol mens, moeder, partner, vriendin en hartgecentreerde leider waarin mijn grootste dromen werkelijkheid werden. Dit lukte mij allemaal door mijn leven te laten aansturen door mijn divinity within, mijn eigen goddelijkheid in samenwerking met Divinity als de Bron van het bestaan zelf.

Ik streef ernaar om werk te leveren dat in dienst staat van de evolutie van jouw ziel. Ik geloof¬†dat evolutie en groei zich voltrekken over meerdere levens. Ik duik diep in de menselijke zelfexpressie en de effecten hiervan ‚ÄĒ met een extra focus op de soft-skills, de deugden en de energetica van de mens. Ik¬†maak spirituele concepten over zelfmeesterschap, zelfactualisatie en¬†zelfrealisatie¬†begrijpbaar, waarbij ik zoveel mogelijk verbinding hou met de menselijke ervaringen in jou leven.

Voor wie is dit programma een match made in heaven?

 

‚úĒÔłŹ¬†Je begint net met het spirituele pad en zelfontwikkeling. En je bent klaar om een pad te lopen dat je gegarandeerd laat zien dat¬†met Divinity aan je zijde, je ALLES hebt wat je nodig hebt om een leven te ervaren dat je voorbestemd bent om te leven.¬†

‚úĒÔłŹ¬†Je hebt al aardig wat ervaring en je bent klaar voor nieuwe, verfrissende inzichten, diepere hartopeningen en bewustzijnsverruiming naar goddelijke capaciteiten.

‚úĒÔłŹ¬†¬†Je bent zelf een coach of healer, of je wilt dit in de toekomst zijn, en je zoekt naar je eigen source. Of je zoekt de Source¬†van het bestaan die jou voorziet in alle wijsheid en creativiteit die je nodig hebt om jouw rol als Lichtwerker te vervullen.

 

The Legacy of Love Experience gaat over de meest diepe en perfecte liefde aanwakkeren en activeren die er bestaat. Het gaat over de liefde tussen jouw ziel en Divinity, die elke aardse en menselijke liefde overstijgt.

 
In elke module komen vaste pijlers terug, die samen het The Legacy dragen: 

En dit is nog niet alles ... 


 

✦ Een Privé Community

Waar je kunt verbinden met mij en met andere fans van Divinity, waar we ons spirituele pad kracht bijzetten en onze ziel laten groeien, terwijl je jouw pad op Aarde bewandelt. 

‚ú¶ Bonus Content

In de community kun je nieuwe content ontgrendelen. Holy Moly! Binnen de community krijg je de kans om nog meer workshops, healing, 1:1-sessies en videotrainingen te ontgrendelen, waar je toegang tot krijgt als je een level hoger komt binnen de community.

✦ Maandelijkse Groepssessies

Waardoor je elke maand kunt aansluiten bij een groepsmeditatie, groepshealing of boeksessie, en je zenuwstelsel tot rust komt. Je kunt aan alles deelnemen via zowel je computer/laptop als de Kajabi-app op je mobiele telefoon.

Ontmoet jouw Legacy of Love Community Manager

 
Marieke

Marieke is de verbindende factor binnen The Legacy of Love Community. Ze biedt met haar open energie een luisterend oor en brengt je steeds naar nieuwe manieren van denken (mindset), zodat je op nieuwe terreinen kunt experimenteren, terwijl je jouw hart leert vergroten en je divine gekregen erfgoed ankert in je lichaam en hart.

The Legacy of Love Experience is de Prayer van Vervulling

Datgene wat ons de meeste liefde, waarde en vervulling geeft, kan alleen gevonden worden in onze innerlijke Zelf. Toch raken we snel afgeleid en verliezen we onszelf in talloze gedachten. We bevragen datgene wat we willen voelen en ervaren met de mind ‚Äď en dat duwt ons nog dieper in onze menselijke zelf, waar al onze beperkingen, pijnen en trauma's zich zullen aandienen.

Op dit level zullen we alleen maar verder weggedreven worden van de plek waar datgene waar we innerlijk zo naar verlangen aanwezig is.

De realisatie dat jij de Divine Experience zelf bent en jouw natuurlijke, divine erfgoed liefde is, vraagt jou om jezelf over te geven aan een reis naar liefde. Het vraagt je om de beperkingen van je menselijke zelf te overstijgen. Het vraagt je om het donker en het licht te dragen op hetzelfde moment. En het vraagt je ook om bereid te zijn om te onderzoeken hoeveel er eigenlijk van je gehouden wordt en hoe diep deze liefde gaat. 

Elke module in The Legacy of Love Experience bevat een unieke vingerafdruk van Divinity, die zorgt voor nieuwe openingen in jouw bewustzijn. Deze experience geeft je waar je hart en ziel het diepste naar verlangen. Het gaat niet over eindeloze lijsten met resultaten. Het gaat over iets terugvinden wat nooit verloren is geweest.

Bekijk mijn gratis Masterclass en begin jouw reis samen met Divinity

Wat als je het geheime recept wist om Divinity toe te laten in je hart en in je leven, op een manier die onweerstaanbaar is voor haar? 

Laat de twijfel in je hart omslaan in hoop, angst in kracht en onzekerheid in vertrouwen en wordt een magneet voor de onvoorwaardelijke en onuitputtelijke liefde van Divinity.

Bekijk The Magnetic Heart Methode

Ervaar The Legacy of Love die Divinity binnen in jou heeft achtergelaten...

 

Ontvang 10% korting bij een eenmalige betaling ūüę∂

‚ā¨ 1555,-

Of betaal 12 maandelijkse delen van ‚ā¨ 150,-

Registreren

VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen, mail je vraag dan naar ons