Welkom bij

The Holy Yes Manifestatie Experience

Vraag jezelf eens af ...

Ben ik goed in ontvangen? Staat mijn energie open? Zie ik het positieve? 

Ben ik klaar om meer van het goede te verwelkomen in mijn leven? 

Het is allemaal mogelijk en beschikbaar voor jou ...

IF YOU TRUST BEYOND YOUR BELIEVE

Ik zeg "het is je geboorterecht om jezelf overvloedig en gelukkig te voelen omdat je een reflectie bent van Source/Divinity. Om in dit gevoel te stappen is het nodig om je geboorterecht te claimen. Dit programma is 100% emotioneel en energetisch hart, ziel en mindset werk om radicaal je leven te veranderen en de poort naar blessings & blissings te openen"

 

Vraag jezelf eens af ...

Ben ik goed in ontvangen? Staat mijn energie open? Zie ik het positieve? 

Ben ik klaar om meer van het goede te verwelkomen in mijn leven? 

Het is allemaal mogelijk en beschikbaar voor jou ...

IF YOU TRUST BEYOND YOUR BELIEVE

Ik zeg: "Het is je geboorterecht om jezelf overvloedig en gelukkig te voelen, omdat je een reflectie bent van Source/Divinity. Om in dit gevoel te stappen, is het nodig om je geboorterecht te claimen. Dit programma is 100% emotioneel en energetisch hart-, ziels- en mindset-werk om radicaal je leven te veranderen en de poort naar Blessings & Blissings te openen."

 

The Holy Yes Manifestatie Experience 

gaat helemaal over het veranderen van jouw energetische, emotionele en mentale staat van zijn, waardoor je overvloed en blessings gaat ervaren zoals Source/Divinity het bedoeld heeft voor jouw leven.

Je kunt ontspannen, vreugde en joy voelen en opstaan met positieve en hoopgevende gedachten, terwijl je meer en meer innerlijke bliss toelaat in je hart, waardoor je de schoonheid en grace van het leven kunt omarmen, zowel emotioneel als mentaal. 

 The Holy Yes Manifestatie Experience helpt je door: 

 ✦ Te werken aan het upgraden van de 4 belangrijke elementen die jouw frequentie bepalen, waardoor je jezelf in korte tijd ervaart als een ander persoon, met een nieuwe frisse incarnatie.

 ✦ Mijn bewezen methode om je realiteit van binnen naar buiten te veranderen, waardoor je gaat zien dat Source/Divinity alles wat je verlangt al op magische wijze in je realiteit heeft gebracht.

✦ Je bewustzijn te verruimen naar Goddelijke capaciteiten, door een completere betekenis te leren geven aan jouw ervaringen, omstandigheden en emoties die je daarbij ervaart. Je leert positieve, opliftende en dankbare manieren van waarde toevoegen aan levenslessen, karma en jouw proces van evolutie en groei. 

✦ De kans is groot dat je steeds dezelfde reacties hebt op jezelf, andere mensen, je leven en deze wereld, als je strugglet met de 3D-realiteit. Leer de exacte manier die je gaat helpen om met liefde en gemak boven de 3D-realiteit uit te stijgen, zonder zwaarte, moeilijk gedoe en strijd.

✦ Bekrachtig je innerlijke Goddelijke leiderschap en maak evolutiesprongen, zodat je leven een succes wordt, waarin alleen nog maar te winnen valt. 

Klinkt dit als de volgende stap die bliss in jouw leven gaat brengen? Registreer jezelf dan hier ‚ú¶

The Holy Yes Manifestatie Experience 

Gaat helemaal over het veranderen van jouw energetische, emotionele en mentale staat van zijn waardoor je overvloed en blessings gaat ervaren zoals Source/Divinity het bedoelt heeft voor jouw leven.

Je kunt ontspannen, vreugde en joy voelen en opstaan met positieve en hoopgevende gedachten terwijl je meer en meer innerlijke bliss toelaat in je hart waardoor je de schoonheid en Grace van het leven kunt omarmen zowel emotioneel als mentaal. 

 The Holy Yes Manifestatie Experience helpt je door: 

 ✦ Te werken aan het upgraden van de 4 belangrijke elementen die jouw frequentie bepalen waardoor je jezelf in korte tijd ervaart als een ander persoon met een nieuwe frisse incarnatie

 ✦ Mijn bewezen methode om je realiteit van binnen naar buiten te veranderen waardoor je gaat zien dat Source/Divinity alles wat je verlangt al op magische wijze in je realiteit heeft gebracht

✦ Je bewustzijn te verruimen naar goddelijke capaciteiten door een completere betekenis te leren geven aan jouw ervaringen, omstandigheden en emoties die je daarbij ervaart. Je leert positieve, upliftende en dankbare manieren van waarde toevoegen aan levenslessen, karma en jouw proces van evolutie en groei 

‚ú¶ De kans is groot dat je steeds dezelfde reacties hebt naar jezelf, andere mensen, je leven en deze wereld als je struggeled met de 3D realiteit. Leer de exacte manier die je gaat helpen om met liefde en gemak boven de 3D realiteit uit te stijgen, zonder zwaarte, moeilijk gedoe en strijd

‚ú¶ Bekrachtig je innerlijke goddelijke leiderschap en maak evolutiesprongen zodat jouw leven een succes wordt waarin alleen nog maar te winnen valt

 

Klinkt dit als de volgende stap die bliss in jouw leven gaat brengen? Registreer jezelf dan hier ‚ú¶

DE HOLY YES MANIFESTATIE EXPERIENCE

30 lessen, inclusief teachings & Q&A-sessies met Ishtara Araminta

Je kunt de opnames zo vaak bekijken als je wenst, terugspoelen en pauzeren. Dit kan je leerervaring verdiepen, omdat je hierdoor ruimte en tijd hebt om aantekeningen te maken en samen te vatten.

 

Inclusief Community 

Bij het programma hoort een community waarin je al jouw ervaringen en belevingen gaat delen. Manifestatie doorloopt een bepaalde cyclus en het vieren van jouw doorbraken, zegeningen en Holy Yes-gevoel is daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer je jouw energie kalibreert met de energie van de community, zal het je lukken om je frequentie met meer gemak hoog te houden. 

Inclusief 19 Kwantum Miracle Hypnoses

Om jouw Holy Yes-gevoel vast te houden en te ankeren in je body, heart and mind, ontvang je elke week 2 verschillende Hogere Zelf Kwantum Hypnoses en/of Miracle Affirmaties. Deze hypnoses zijn bijzonder krachtig en laten je kwantum sprongen maken. De hypnoses zijn uniek, omdat er een combinatie wordt gemaakt tussen beeld en geluid. Jouw somatische ervaring wordt hierdoor optimaal gestimuleerd, waardoor je bewustzijn 100 keer zo snel verruimt en nieuwe realiteiten aan gaat nemen als de nieuwe werkelijkheid.

Wat levert deze Holy Yes Manifestatie Experience je op?

Een Holy Yes-manier van leven is jouw leven aansturen vanuit de frequentie van Source.

Merk je dat je steeds wegzakt in angst, twijfels en onzekerheid? 

Is jouw focus gericht op wat er niet is? Op wat afwezig is in jouw leven? Op het gebrek?

Lukt het je niet om jezelf te verbinden met jouw bliss, vreugde en joy. Of merk je dat dit steeds weer (en snel) wegebt?

Merk je dat je geen overvloed ervaart in verschillende aspecten van je leven en wil je dit patroon doorbreken?

Stap dan nu in deze Holy Yes Manifestatie Experience.

De focus van dit programma is gericht op zowel de energetische als op de fysieke aspecten van creatie en manifestatie. Je gaat op diep level ervaren hoe de wetten van het Universum werken en hoe je dit voor jou kunt laten werken. Je gaat jezelf beschikbaar stellen voor wonderen en magie. Je wordt geactiveerd. Je gaat aan. Je hart gaat open. En hierdoor word je een magneet voor overvloed.

‚ú¶ Je versterk jouw geloof in de kracht en timing van je Hogere Zelf en het Universum.

‚ú¶ Je leert je bewustzijn shiften van negatief naar positief, van gebrek naar overvloed.

✦ Je leert keuzes maken en handelen vanuit vertrouwen en zekerheid. 

‚ú¶ Je gaat jouw relatie met het leven ervaren als een leven vol met blessings, dankbaarheid en waardering.

‚ú¶ Je ontdekt dat je oneindig kunt blijven tappen uit je eigen innerlijke source van overvloed.

‚ú¶ Je ontdekt de verschillende kwantumvelden van het Universum en hoe je jouw vrije wil kunt inzetten om kansen, mogelijkheden en potentieel aan te trekken (evolutiesprongen).

‚ú¶ Je leert werken met energie en met de verschillende frequenties van overvloed.

Leer genereus ontvangen en sta het Universum toe jou haar Blessings te geven.

 
Je ontvangt 33 lessen bestaande uit 10 sessies met diepgaande teachings & Q&A-sessies.
 
Daarnaast ontvang je 19 Kwantum Hypnoses en Miracle Affirmaties
 
Bovendien is er een leeromgeving en een besloten community.
 

Let's See What's Inside

Registreer jezelf voor The Holy Yes Manifestatie Experience en krijg toegang tot vooraf opgenomen modules die jouw leven en hart in vuur en vlam zetten ‚̧ԳŹ‚ÄćūüĒ•

 

Er is meer...

 

Ontvang alvast genereus deze BONUS

Workshop Boost je Intu√Įtie

3,5 uur over het volgen van je intu√Įtie, de drie stappen die het gat opvullen tussen dromen en doen + hoe je omgaat met de bezwaren van het ego.

Wat als het jouw taak is om jezelf zo gelukkig mogelijk te voelen tussen verlangen en ontvangen in? 

Wat als jij jouw gedeelte van creatie doet, zodat het Universum haar gedeelte van creatie kan doen?

Wat als je besluit om niet meer in de weg te zitten, zodat overvloed jou kan vinden?

Tijdens deze Holy Yes Manifestatie Experience ontdek je hoe de energie en frequentie van overvloed werkt. 

Het piekerbrein zul je inruilen voor het zorgeloze brein.

Je zult weer slapen als een roosje.

Je lichaam en zenuwstelsel zullen van stress en verkramping naar ontspanning en opening shiften.

Je leert vertrouwen dat hoe minder je doet, hoe meer je zult ontvangen.

 

Klinkt dit als iets wat zeer welkom is in jouw leven?

 

Ben je klaar om een leven te cre√ęren dat gevuld is met Blessings & Blissings?

The Holy Yes Manifestatie Experience is een ...

 

Exact stap-voor-stap-framework met een unieke methode, waardoor je Divinity's Blessings overal gaat waarnemen, je leven mooier wordt ZONDER dat je hiervoor eerst iets moet fiksen of veranderen en je een magneet wordt voor positieve ervaringen.

One-time Payment*

‚ā¨ 777,-

(*ontvang ‚ā¨ 219,- korting)

Of betaal¬†in 6 maandelijkse¬†delen van ‚ā¨ 166,-

Nu Registreren

Klaar om een Lichter leven te ervaren?

Ontvang Gratis The Bliss Revolution Masterclass 

Je kunt het exacte systeem gebruiken dat ik toegepast heb, waardoor ik de schoonheid en het mooie van het leven ging zien. En ik wakker werd in een blissvolle, goddelijke realiteit, waardoor ik me binnen no-time gesteund, verbonden en geliefd voel, OP ELK MOMENT VAN DAG.

 

Gebruik mijn framework met 3 manieren naar een Lichter leven.

 

Bekijk mijn Gratis Masterclass en start jouw reis naar Blissings & Blessings

VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat¬†je¬†vraag er niet tussen, mail je vraag dan naar [email protected]